JUUBELITUURIL VIIBIV VOKAALANSAMBEL NOORKUU ON SALVESTAMAS UUT ALBUMIT

Noorkuu

Aasta lõpus 20. sünnipäeva tähistav vokaalansambel Noorkuu on salvestamas uut albumit, mis on neil järjekorras juba kaheteistkümnes, rääkis kollektiivi liige Martti Meumers raadiole Elmar.

“20. juubeli puhul on meil hetkel salvestused käimas ja me ei tahtnud ka väga kiirustada, kuna tegelikult meil see n-ö juubel täitub alles jõulude paiku. Oleme võtnud endale aega, et see uus plaat võimalikult hea saaks,” pajatas Meumers.

Kuigi ansambli sünnipäev on alles detsembris, tähistatakse seda juba praegu sünnipäevakontsertidega, millest võtab osa ka lauljatar Maarja-Liis Ilus, kes oli üks külalistest ka Noorkuu kümnendal sünnipäevatuuril.

“Maarja on üks selline Eesti artist, kes meile on alati väga meeldinud oma võimsa vokaali ja väljendusoskuse poolest. Meil on väga hea meel, et Maarja on meiega taaskord laval, tema kogemus ja vilumus on see, mis meid võlub ja usun, et võlub ka kuulajaid,” kommenteeris Meumers Elmarile.

Noorkuu 20. juubeli kontserttuur on Pärnus ja Tartus juba toimunud, kuid järgmised kohad on:

N. 07.07 kell 20:00 Tallinna Kultuurikatla aed PADA
R. 08.07 kell 20:00 Kõue Mõisa suveaed – lisainfo ja majutuse broneerimine tel. 644 1411
L. 09.07 kell 20:00 Kuressaare Arensburgi terrass – laudade ja majutuse broneerimine tel. 45 24707
P. 10.07 kell 20:00 Laitse Graniitvilla (Laitse Suvemuusika raames)
T. 12.07 kell 20:00 Vihula Mõisa suveaed – lisainfo ja majutuse broneerimine tel. 32 64100
K. 13.07 kell 20:00 Haapsalu Kuursaal – laudade broneerimine tel. 47 37272
R. 15.07 kell 20:00 Aruküla Laululava – lisainfo ja piletite broneerimine tel. 52 92550

Noorkuu annab kontserte ka oma õigel juubelikuul ehk detsembris ja siis koos Ott Leplandiga. “Ühe kontserdi me temaga juuni alguses Käsmus juba andsime ja see kava kindlasti täieneb. Plaanis on temaga üht-teist sügise poole koos ka salvestada, üks a capellalugu anda välja. Nii et jah, ette rutates – juubeliaasta saab aasta teises pooles järje ja siis on meil kindlasti ka uus plaat valmis,” rääkis Martti Meumers.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.