HOMME ALGAB SUVE SUURIM PIDU – ÕLLESUMMER FESTIVAL!

Õllesummer Festival

Suve suurima vabaõhufestivali avapäeva peasineja on The Prodigy. Neljal päeval lahutavad meelt kõik parimad kohalikud artstid ning toidu- ja joogielamusi pakub üle 200 kohviku.

Suve suurim festival saab homme vägeva avapaugu. The Prodigy kontserti on Õllesummeri tiim juba mitu aastat püüdnud korraldada, ent erinevatel põhjustel ei ole see õnnestunud. Näiteks mõni aasta tagasi olid selleks rahutused Ukrainas ning bänd ei nõustunud ka Eestisse tulema. Ollakse ülirahul, et juba homme astub see legendaarne bänd lavale ning hoolimata pikast karjäärist ja tuhandetest esinemistest, mis juba tehtud, annab Prodigy ülivõimsa laivi ning allahindlust ei tee.

Festivali peakorraldaja Marje Hansar räägib, et see on võimsaima produktsiooniga lavashow Õllesummeri ajaloos ning kogu pealava valguspark on kohandatud Prodigy ülikõrgete nõudmiste järgi ning lisab, et mitte kunagi ei ole pealava jaoks kohale toodud nii palju voolu tekitavaid generaatoreid.

Loomulikult on igal päeva programm hoolega kokku pandud ning igale maitsele leidub midagi: neljapäevane põhihitt on kindlasti hip-hopi suurkontsert KÕIK BOYZ, kus teeb kaasa Eesti räpparite koorekiht, reedel paneb peo käima Briti popstaar John Newman, laupäev on täidetud aga hea kohaliku muusikaga – aset leiavad Singer Vingeri 30. juubelikontsert ja Jüri Pootsmanni võimas live, kuhu on kutsutud vaid selleks kontserdiks kokku pandud koor, mis koosneb samuti tuntud muusikutest. Festivali lõpetab suursugune muusikasse lavastatud ilutulestik.

Õllesummer on teada-tuntud oma suure toidu- ja joogivaliku poolest ning ka sel aastal ei valmistata pettumust. Tuleb tänavatoiduala, ehe retroala, veini- ja jazziala, festivali saab maitsta üle 250 õllesordi ning kokku avatakse ca 200 söögi- ja meelelahutuskohta. Ole kindlasti kohal, sest kõik on kohal.

Festivaliala avatakse kell 17.00. Piletid on saadaval Piletilevis.

Vaata kogu programmi Õllesummeri kodulehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.