SELGUSID ESIMESE POOLAASTA PARIMAD KODUMAISED LAULUD!

HääletusEelmisel nädalal algas MuusikaPlaneedis esimese poolaasta parimate kodumaiste lugude hääletus, mille tulemused on nüüd selgunud. Võistlustules oli 30 laulu ning kuigi rebimine oli osalejate vahel väga tihe, polnud võitja osas siiski mingit kahtlust.

Nimelt sai tiitli omale ansambel Shanon, palaga “Suvi kestab veel”, mis kogus 19,17% häältest. Muideks, veel laupäeva keskpäevani on MuusikaPlaneedis seoses online-intervjuuga võimalus Shanonile küsimusi esitada, nii et kui teil on kollektiivilt midagi uurida, saatke küsimused e-mailiaadressile muusikaplaneet@gmail.com või postitage selle artikli kommentaaridesse.

Tulles tagasi 2016. aasta esimese poole parimate laulude juurde, siis auväärsele teisele positsioonile platseerus Cartooni ja Jüri Pootsmanni “I Remember U”, mille muusikavideot on YouTube’is vaadatud üle 4 miljoni korra. Jüril, kes jõudis neljandale kohale ka oma eurolooga “Play”, on täna sünnipäev, nii et palju-palju õnne talle!

Pronksmedalile maandus Ott Leplandi singel “Sinine safiir”.

Suured tänud kõigile, kes küsitlusest osa võtsid!

MuusikaPlaneedi lugejate esimese poolaasta lemmikud:

1. Shanon “Suvi kestab veel” (19,17%)
2. Cartoon feat. Jüri Pootsmann “I Remember U” (7,77%)
3. Ott Lepland “Sinine safiir” (7,25%)
4. Jüri Pootsmann “Play” (6,22%)
5. Laura “Supersonic” (5,7%)
6. Beyond Beyond “So Alive” (5,18%)
7. Merlyn Uusküla “Raju reede” (4,15%)
8. Getter Jaani “Kullaväljade tuul” (3,63%)
9.-10. Grete Paia “Stories Untold” (3,11%)
= Curly Strings “Hommik” (3,11%)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.