OTT LEPLANDI “SININE SAFIIR” SAI (VEEL ÜHE) REMIKSI

Ott Lepland

Hiljuti kirjutasime sellest, et armastatud laulja Ott Leplandi viimane singel “Sinine safiir” sai troopilise remiksi, mis viis meid totaalselt suvelainele. Nüüd võime kriisata nagu teleturus, et see pole veel kõik!, sest laulust valmis ka HERT’i remiks:

Loodetavasti teate juba, et täpselt kuu aja pärast, 29. juulil algab Ott Leplandi, Liis Lemsalu ja Juss Haasma ühine kontsertetendus “Backstage”, mille täispileti hind on homseni 14 eurot. Tuur jõuab kolme paika: Pärnusse, Tallinnasse ja Tartusse ning kui te veel kuulnud pole, siis ka Liisi viimane singel “Sinu ees” (mis on hetkel raadios Elmar tõepoolest Ott Leplandi ees) sai paar päeva tagasi samuti HERT’i remiksi:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.