HARD ROCK LAAGRIS ESINEV CANTILENA AVALDAS VERIVÄRSKE VIDEO

Cantilena

Eeloleval nädalavahetusel Hard Rock Laagri lavalaudadel mängiv kodumaine trash metalit viljelev Cantilena avaldas verivärske video uuele singlile “Sentiments”.

Kodumaa üks suurimaid thrash metali nimesid Cantilena on pärast vokalisti vahetust võtnud suuna heavy metalile ning vürtsitanud seda groove metaliga. Lauljatrooni võttis vastu Soome bändi Kiuase endine vokalist Asim Searah. Pakistanist pärit Asim on andnud bändi temperamendile värske mõõtme ja tema vokaalimeloodiatest on saanud uute lugude firmamärk.

Suurimateks õnnestumisteks peab bänd mitmeid esinemisi nii Euroopas kui kodumaal bändidega Angelus Apatrida, Shining, Oomph, Stam1na, Toxic Holocaust, Exhumed, Nervosa jt. Samuti on soojendatud selliseid hiidgigante kui Sepultura, Overkill ja Sybreed. 2010. aastal andis bänd välja EP pealkirjaga “Metallinn” ning 2012. aastal kauamängiva albumi “Violent Peace”.

Hiljuti koosseisumuutuse läbi teinud ja uue muusikavideo avaldanud Cantilenat saab kuulda ja näha juba laupäeval, 2. juulil Hard Rock Laagri pealaval.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.