POPKOORIPIDU TOOB SEL KORRAL KOHALE BÄNDID

Popkooripidu 2016

2. juulil kell 19 Tartu laululaval toimuval viiendal Popkooripeol astuvad sel korral koos kooridega üles ka bändid.

Ühiselt lauldakse ansamblitega Apelsin, Mahavok, Fix, Traffic, Karavan, Kukerpillid, Justament ja Põhja-Tallinn. Repertuaaris on 31 laulu Eesti estraadi-, pop- ja rokkmuusika varasalvest. Osalejate hulk laulukaare all ületab 4000 piiri, peole hoogu andmas on sajad tantsijad. Dirigendipuldis on tänavu Veronika Portsmuth, Janne Fridolin, Lauri Breede ja Siim Aimla. On juba traditsiooniks saanud, et ühendkoori saadab Estonian Dream Big Band. Õhtut juhib talle omasel humoorikal moel Gaute Kivistik.

Peo kunstiline juht Mikk Targo tõdes, et viie aasta jooksul on tänu Popkooripeole sündinud uued koori- ja bigbandi seaded 150-le popimale Eesti laulule. “Peol on laulnud üle 600 koori, 54 erinevat solisti ning juhatanud 11 dirigenti.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.