AITA VALIDA ESIMESE POOLAASTA PARIM KODUMAINE LAUL!

HääletusMeeleolukat jaaniaega kõigile MuusikaPlaneedi lugejatele! Otsige sõnajalaõit, hüpake üle lõkke ja veetke toredalt aega. 🙂

Täna saab siin lehel alguse järjekordne hääletus ning seekord otsime esimese poolaasta parimat kodumaist laulu. Reastasime gallupisse üles 30 suuremat hittlugu, aga kuna valida võib olla väga raske, saab hääle anda kuni kolmele palale.

Lehe vasakus servas asuv hääletus kestab täpselt nädala, 30. juuni hilisõhtuni ja vastupidiselt MuusikaPlaneedi iganädalasele TOP 10-nele (mis ootab teie hääli lehe paremas servas) selle küsitluse hetkeseisu ei näe. Tulemused avalikustame pidulikult järgmisel reedel, 1. juulil.

Seega, tutvuge lugudega, noppige lemmikud välja ja 1. juulil ongi selge, milline laul on MuusikaPlaneedi lugejate arvates esimese poolaasta parim. 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.