TRAFFIC ANDIS VÄLJA UUE LOO “NATUKENE VEEL”

Traffic

Ansambel Traffic tuli välja uue singliga “Natukene veel”, mille muusika autoriks on Stig Rästa ning sõnad kirjutasid Stig Rästa, Kristjan Vardja ja Silver Laas.

“Esitasime seda lugu esimest korda oma ETV Live kontsertsalvestusel ja tegelikult teadsime juba siis, et sellest saab järgmine singel,” sõnas Silver Laas. “Stuudioversiooni viimistlesime sel korral väga pikalt ja proovisime nii üht kui ka teist pidi,” lisas laulja. “Lisaks otsustasime laupäevaselt kontserdilt tagasi sõites, et peaksime just sellise video välja andma,” naerab Laas.

“Kui Traffic midagi korralikult ette võtab, siis enamasti ikka suure entusiasmiga,” muigas Trafficu kitarrist Stig Rästa. “Nii selle laulu valmimine kui ka videovõtted oli bändi ühine ettevõtmine, kus suurele tööhoole lisandus hunnikus nalja ja naeru.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.