VAATA MARILYN JURMANI NEPAALIS FILMITUD MUUSIKAVIDEOT “OLEN TEEL”!

Marilyn Jurman

Marilyn Jurman, kes on viimased neli kuud rännanud Aasias, filmis koos graafilise disaineri Janno Saftiga Nepaalis muusikavideo oma uuele loole “Olen teel”.

“Kuna lugu räägib sellest, kuidas vahel selleks, et saaks liikuda edasi, peab astuma sammukese tagasi ja tegema rahu minevikuga, siis tundus õige teha video just seal, kus ma parasjagu tegelen nende sammude edasi ja tagasi astumisega,” räägib Marilyn, kes saabus just Himaalajatest kahe nädalaselt matkalt.

Lugu ise on kirjutatud eelmisel suvel Eesti Laulu tarbeks koos muusikutega Peter Põder ja Liis-Marii Vendt. Sama kolmikut on võimalik tulla kuulama kontsertidele juba täna kohvikusse Õu (16. juunil), laupäeval kohvikusse Lyon (18. juunil) kell 20.00 või 2. juulil Muhus toimuvale festivalile Juu Jääb.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.