UMMAMUUDU ÜLLATAS UUE LAULUGA

Ummamuudu

Ansambel Ummamuudu salvestas uue singli “Põlenud sillad”.

“Lugu räägib suhte keerdkäikudest,” sõnas muusika autor Toomas Leis.

Sõnade autor on ansamblile Zone mitmeid lugusid kirjutanud Risto Rebane, kes lahkus meie hulgast mõned aastad tagasi. 18-taktised kitarrisoolod, mis tänapäeva pop-muusikas on pigem erand kui reegel, mängis sisse külalisesinejana stuudiot väisanud Kaido Kodumäe. “Kaido puhul on tegemist väga mitmekülgse inimese ja suurepärase muusikuga,” ütles Toomas.

Veel mõned aastad tagasi juhatas Kaido politsei- ja piirivalveorkestrit, tegi siis elus kannapöörde ja õpetab nüüd Aruküla ja Loo koolides noori kitarriste. Muusikuna lööb Kaido kaasa erinevates ansamblites, tuntumad nendest Dave Benton & The Perfect Band, Kaire Vilgats & Club Tropicana ning Imre Saarna & The Beat.

“Põlenud sillad” esmaesitlus toimus esmaspäeval ETV saates “Terevisioon”.

Ummamuudut saab live’is näha 9. juulil Tartumaal Luunja Suvekantri 20 festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.