ESMAESITLUS: THE BOONDOCKS “U AND ME” FILTHY MUUSIKAVIDEO

The BoondocksTäna ilmunud singlile “U and Me” tegi muusikavideo tunnustatud režissööri Hindrek “Masa” Maasik.

“Ma pole kunagi aru saanud, kumb on mu suurem kirg, kas muusika või film. Õnneks on mul vedanud ja saan pühenduda oma töös mõlemale. Ja mulle meeldib avastada ning kaevandada uut, värsket kraami. Kuuldes juhuslikult raadiost poiste lugu “Everybody Shake”, olin üllatunud selle loo kvaliteetse soundi ja arranžeeringu üle. Uurisin edasi ja sain teada, et tegu on noorte ja andekate Pärnu kuttidega. Nii tekkiski mõte kohe ka pilt sellele teha ja võtsin poistega ühendust. Aga nagu ikka, asjad venivad ja “Everybody Shake” oli juba kaotanud selleks ajaks oma aktuaalsuse. Päevakorda tekkis palju tõsisem superkompositsioon – “U and Me”. Ma võtsin kaamera, kuus lampi ja me lihtsalt läksime stuudiosse, teadmata, mis meid ees ootab. Välja kukkus väga trippy, elegantne, erootiline visuaal, mis minu arust annab suurepäraselt edasi nii loo olemuse kui ka meeleolu. Enjoy!” avaldas Masa video loomise tagamaid.

Videot vaadanud Mart Normet bändi kiitmisega tagasi ei hoia: “The Boondocks on oma nakkavate meloodiate ja värske energiaga mu radaril olnud juba mitu head aastat. See on üks neist bändidest, keda kindlasti Eesti Laulule ootan.”

Bändi trummari Karl Kevade sõnul on neil suvi esinemisterohke: “Ülesastumisi on nii kodu- kui välismaistel festivalidel. Kõige enam ootame Positivust.” “Nüüd, kui video on valmis ja singel väljas, on uue materjali ettekandmine praegu väga oluline, kuna need ja uuemad lood jõuavad plaadile, mis sügisel ilmavalgust näeb,” lisas Kevad.

Täna toimub muusikavideo esitluskontsert Pärnus Kultuuriklubis Tempel, mille kohta leiad infot siit.

Kes täna Pärnu kontserdile ei jõua, siis järgmisel reedel saab neid näha von Krahli laval.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.