JANA KASK AVALDAS VIDEO LAULULE “THE ONE”

Jana Kask

Telesaate “Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask lasi oma sooloprojekti raames välja uue loo nimega “The One” ja selle kõrvale romantilise visuaali kaunite vaadetega Eesti loodusest.

Jana räägib, et kirjutas laulu täiesti juhuslikult ning see räägib suurest armastusest. Visuaalse poole kohta ütleb ta: “See oli täiesti spontaanne mõte teha lihtne ning samas soe ja suvine visuaal. Tegime seda koos Tuuli Korsariga. Mul on alati olnud unistus filmida midagi Viru rabas. Ma arvan, et see koht on nii kaunis ja müstiline, eriti väga varastel hommikutundidel, päikesetõusu ajal”.

Jana Kask on olnud Eestisse naastes täielikult muusikalainel ning juba lähiajal saab kuulata veel palju häid uusi lugusid. “Ma olen praegu pühendunud täielikult muusika tegemisele. Lisaks oma sooloprojektile on The Ilves Sisters õdedega valmis saamas põnev akustiline kava ja koos Läti tipp DJ-ga lõpetasime just suvise tantsuloo salvestamise, millele on ka valmimas muusikavideo,” sõnab lauljatar.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.