THE PRODIGY’T SOOJENDAB ÕLLESUMMERIL EESTI ELEKTROONILISE MUUSIKA HITIMEISTER CARTOON

Cartoon

Kuu aja pärast esineb Õllesummeril The Prodigy, kelle soojendusesinejaks on Eesti elektroonilise muusika hitimeister Cartoon.

Cartooni liikmed on väga elevil, et saavad laval üles astuda oma iidolitega, keda ajahammasratas on hästi kohelnud. Kõige mõjusaimad lood The Prodigy loomingust on Cartoonile olnud “Wind It Up”, “Out Of Space”, “Break & Enter”, “No Good”, “Invaders Must Die”, “Spitfire”.

“Üks esimesi bände, keda mäletan end teadlikult kuulamas, oli The Prodigy. See oli millalgi enne lasteaia iga, venna toast tuli koguaeg mingit muusikat ja kõik, mida ma tema tolleaja playlist’idest mäletan, on lugu “Out Of Space” The Prodigy debüütalbumilt. Selle kasseti ketrasin ma ribadeks ja siis mu vend andis oma ülejäänud The Prodigy kollektsiooni ka mulle. “Music For The Jilted Generation” oli teine album, mis muutis mu arusaama muusikast. Tol ajal õppisin oma lõbuks kidraga nende sündiriffe järgi mängima,” lausus Cartooni liige Ago Teppand.

Enne legendaarse The Prodigy lavaleastumist on Cartoonil plaanis pakkuda palju visuaalselt ägedat silmailu laval asetsevatelt ekraanidel, mis on sünkrooniseeritud muusikaga ning palju selliseid versioone nende lugudest, mida varem pole kuuldud.

Cartoon, koosseisus Joosep Järvesaar, Ago Teppand ja Hugo Martin Maasikas on koos tegutsenud 2015. aasta aprillist. Bändi liider, Joosep Järvesaar on endise rockansambli Bedwetters lauljana toonud Eestisse ajaloo ainsa MTV Euroopa muusikaauhinna. Samuti kuulub talle Bedwettersi ajast Raadio 2 aastahiti tiitel. Täna võivad poisid enda arvele kirjutada üle 327 000 igakuise kuulaja Spotify’s, nende lugu “On & On” koos Daniel Leviga on saanud YouTube’is kuulamisi üle 17 800 000 korra. Koostööd tehakse hetke kuumimate artistidega, nagu Jüri Pootsmann jpt.

Õllesummer Festivalil esineb Cartoon Estrella pealaval, kolmapäeval 6. juulil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.