GO AWAY BIRD AVALDAS MUUSIKAVIDEO SINGLILE, MIS RÄÄGIB RONGIS NAPSUTAMISEST

Go Away Bird

Eesti Laulult sõna otseses mõttes tuule tiibasse saanud sinilinnuke Go Away Bird on saanud valmis uue loo “Drinking Party in a Train Compartment”, mis on sündinud bändi kitarristi Stanislav Bulganini sulest ja räägib rongis napsutamisest. Ühtlasi on nad vändanud ka põneva muusikavideo, milles näeb tervet trobikonda tuntud inimesi eesotsas Zebra Islandi solisti Helina Risti, saatejuht Priit Kuuse ja laulja Jaan Pehkiga.

“Lugu on autobiograafiline, olen vanas sinises Tallinn-Moskva rongis justkui pool elu elanud,” kommenteerib Bulganin ise. “On, mida meenutada ja mida ära unustada. Sümboolne oli see, et kui meil olid võtted selles samas, juba aasta aega depoos seisvas rongis, leidsime kupeest venekeelse Postimehe numbri, mille kuupäev oli täpselt aastatagune, siis kui rong tuli oma viimaselt Moskva reisilt – mida me ka suurejooneliselt tähistasime,” selgitab ta.

Video filmiti maikuu jooksul Go Raili Tallinna depoos ning vanades Moskva-Tallinn rongi vagunites. Režissööriks, operaatoriks ja monteerijaks on Jüri-Illimar Reinberg-Šestakov ning lisaks Kuusele, Ristile ja Pehkile osalesid võtetel veel Tobei Magined, Vivi Maar, Viveli Maar, Terje Toomistu, Tiiu Saame, Kaur Mägi, Niina-Anneli Kaarnamo ja Jonne Putkonen.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.