TÄNA LÄHEB LUKKU EESTI BLOGIAUHINDADE HÄÄLETUS

HääletusKäimas on tänavuste Eesti Blogiauhindade hääletus, kus võistlustules 379 blogi, nende seas ka MuusikaPlaneet. Täna, 31. mail kell 23:59 lähevad hääletustulemused lukku ning võitjad tehakse teatavaks 11. juunil Kohvik Wabaduse II korrusel toimuval blogiauhindade jagamisel.

MuusikaPlaneedi poolt saab hääletada kultuuriblogide kategoorias, kus on koos meiega kokku üheksa kandidaati.

Lehe allosas, enne “Saada” nupule klikkamist, on ka paar küsimust, millele võib vastamata jätta, aga soovi korral saab sealgi MuusikaPlaneeti toetada. Näiteks aasta üllataja (ehk oled seda blogi viimase aasta jooksul lugema hakanud ja oleme Sind miskil moel üllatanud) ning aasta lemmikblogi lahtrites.

NB! Aasta uustulnuka või saurusblogija tiitlit me ei vääri, sest alustasime 12. mail 2014 ja kuna mõlemas lahtris on ära toodud ka selgitavad kuupäevadaatumid, siis nendesse me ei kuulu.

Hääletada saab kella 23:59-ni siin

Suured tänud! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.