EESTI ALBUMITABELIT TROONIB HEATEGEVUSLIK LASTELAULUDE PLAAT

Erinevad esitajad "Sinust ongi mu laul"Raadio 2 värsket albumitabelit, mida aitavad kokku panna Tallinna poed Lasering ja Terminal ning üle-eestilised ketid Apollo ja Rahva Raamat, juhib teist nädalat lastelaulude plaat “Sinust ongi mu laul”.

“Sinust ongi mu laul” on heategevusliku suunaga projekt (iga ostetud plaadiga toetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liitu 1 euroga), kus tuntud Eesti artistid toovad koostöös ETV Lasteekraani stuudioga kuulajateni vanad tuntud lastelaulud täiesti uues ja värskes kuues. Plaadile on kogutud Entel-Tenteli tuntumad lauldud ja mitmed teised armastatud lastelaulud: “Jorupill jonn”, “Mu koduke”, “Karulaane jenka”, “Tingel-tangel” jt.

Laule esitavad hinnatuimad Eesti artistid: Ott Lepland, Getter Jaani, Jüri Pootsmann, Liis Lemsalu, Daniel Viinalass, Birgit, Kristel Aaslaid jt. Lisaks neile on plaadil kaasa laulmas Lasteekraani Muusikastuudio laululapsed dirigent Külli Murandi juhendamisel.

Eesti albumitabeli teisele astmele on tõusnud Saaremaalt pärit räppar Beebilõust, plaadiga “Resotsialiseerumine X Must lipp” ning esikolmikule paneb punkti peagi uue muusikavideo üllitav Viljandi kollektiiv Naised köögis, heliteosega “See pole ainult sääskede ja siilide öö”.

R2 Eesti albumitabel (30. mai):

1 (1) Erinevad esitajad “Sinust ongi mu laul”
2 (3) Beebilõust “Resotsialiseerumine X Must lipp”
3 (5) Naised köögis “See pole ainult sääskede ja siilide öö”
4 (4) Arvo Pärt “Lapsepõlve lood”
5 (2) Maarja Nuut “Une meeles”
6 TAAS Curly Strings “Üle ilma”
7 (9) Eeva Talsi & Juhan Aru “Vähemalt täna”
8 (8) Beyoncé “Lemonade”
9 UUS Erinevad esitajad “Eurovision Song Contest – Stockholm 2016”
10 TAAS Anne Veski “Võta minu laul”

Esikümnest väljas:

  • Arvo Pärt “Frates”
  • Jean Michel Jarre “Electronica 2: The Heart of Noise”
  • Psychoterror “Streik”

1 vastus

  1. 1. juuni 2016 @ 0:13

    […] Esiviisikusse mahtus koguni kolm räpivideot ja seega võib öelda, et Eesti hip-hopil läheb praegu väga hästi. Kõige enam huvi tunti Saaremaalt pärit Beebilõusta video “Mees ma näen so vittu” vastu, mida uudistati YouTube’is koguni 153 730 korda. Väärib mainimist, et Beebilõusta plaat “Resotsialiseerumine X Must lipp” asub hetkel Eesti albumitabelis kõrgel teisel kohal. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: