27. jaan. 2023 @ 4:23

5 kommentaari teemal: “MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMNES VÕITLES ESIKOHA VÄLJA ANNE ADAMSI “DELETE”

  1. Ilus lugu ja video ka. Loa Laasile ehk infoks ,et laulja või bänd ise ei saa siin tabelites kuidagi salaja muuta tulemusi, Ainult suur fännklubi toetab neid. Mina olen oma tuttavate fännklubi juht. Tore kui leiame koos esikoha loo.Meie jaoks on see Anne lugu. Soovitan kõigil olla rohkem positiivne. Ja leidke enda negatiivsusele see pisike nupuke kuhu peale on kirjutatud “Delete”. Kui palju on elus hetki ja elamusi, mis pole meile meelepärased ning oleks ka väljaspool kirjakasti see võimalus vajutada “Kustuta” .Nii, et päikest ja rõõmu kõigile ning Sullegi Loa Laas 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.