KUULA: KUIDAS MEELDIB MIKK TAMMEPÕLLU LUGU “KUI HOIAD KINNI MUL KÄEST”?

Mikk Tammepõld

Mikk Tammepõld avalikustas uue loo oma töös olevalt teiselt sooloalbumilt. “Kui hoiad kinni mul käest” on salvestatud Tartus, produtsent Martin Kikase Ö Stuudios.

Mikk: “Salvestasime loo suures osas live’is, et säilitada uue bändi ausam nägu. Laul ise sündis aasta tagasi ja on kummitanud erinevates versioonides mind juba tüütult kaua. Konkreetse arranžeeringuni jõudsime, kui hakkasime bändiga proove tegema kevadisteks kontserditeks. Trummidel mängib Ken Koemets, basskitarril Viljar Norman ja soolokitarril Priit Jääger. Taustavokaalidega aitasid mind stuudios Hanna Tuuling ja Maarja-Liis Mereäär.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.