EWERT AND THE TWO DRAGONS ANNAB TALLINNA MEREPÄEVADEL SUUREJOONELISE VABAÕHUKONTSERDI

Ewert and The Two Dragons

Tallinna Merepäevad tulevad ka sel aastal mitmekülgse kontsertprogrammiga – ürituse peaesinejaks on 16. juuli õhtul Vanasadama kruiisialal ansambel Ewert & The Two Dragons.

22. märtsil andis Ewert and The Two Dragons oma karjääri suurima soolokontserdi Tallinnas Saku Suurhallis, kus astuti üles rohkem kui 6000 silmapaari ees. Bändi laulja Ewert Sundja sõnul soovitakse Tallinna Merepäevade kontserdiga pakkuda sarnast elamust vabas õhus. “Saime peale Suurhalli kontserti rohkesti positiivset tagasisidet ning ühtlasi nõuti ka võimalikult ruttu uut esinemist. Merepäevad toimuvad põneval alal Tallinnas ning kavatseme anda endast kõik, et tegemist saaks olema imeilusa õhtuga mere ääres,” sõnas Ewert.

“Ewert and the Two Dragons esines Tallinna Merepäevadel 2011. aastal ehk täpselt viis aastat tagasi, kui kollektiiv oli alles astumas esimesi suuremaid samme oma karjääris, kuid tänavu on meil hea meel tervitada neid juba Tallinna Merepäevade peaesinejatena,” sõnas Tallinna Merepäevad 2016 projektijuht Tõnno Piigili ja kinnitas, et kontsert saab olema eriline. “Oma veesõiduki olemasolu korral saab kontserti jälgida ka merelt ja sellist võimalust päris iga päev ei ole,” lisas ta.

Ewert and the Two Dragons kontsert Tallinna Merepäevadel toimub 16. juulil kell 22.00 Vanasadamas kruiisialal, kontserdi lõpetab ilutulestik.

Tallinna Merepäevad 2016 toimuvad 15.-17. juulini Vanasadamas, Lennusadamas, Noblessneri sadamas ning Pirita jahisadamas. Piletid on müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.