SEMY JA OKYM AVALDASID ÜHISE SINGLI

Okym & Semy

Laulja Semy ja räppar Okym avaldasid uue energilise ühissingli nimega “Uus”.

Semy kogus tuntust kunagises R&B grupis Soul Militia. Ka on ta tantsukooli Semiir asutaja ja juhtfiguur, kus siiani aktiivselt osaleb.

Okym on Eesti hip-hopi fännidele juba tuntud artist, olles üks mitmekülgsemaid ja julgemaid katsetajaid. Ta on avaldanud mitmeid auhindu ja tunnustust pälvinud albumeid ning osalenud ka Eesti Laulul koos ansambliga Vöörad.

Lugu räägib sellest, kuidas meil kõigil on iga päev võimalus jätta vana seljataha ja saada uueks ja paremaks. Oma unistusi tuleb taga ajada ja muutuma peab seestpoolt väljaspoole. Keegi ega miski ei suuda sind tagasi hoida.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.