VIIS PÕLETAVAT KÜSIMUST

viiskys

MuusikaPlaneedi viis põletavat küsimust. 🙂

1. Kuidas kõlab Karl-Erik Taukari uus materjal?

Karl-Erik TaukarKui Karl-Erik Taukar andis eelmise aasta septembri lõpus välja muusikavideo laulule “Segased lood”, mainis ta, et see on tema kuues ja ühtlasi viimane singel üliedukalt debüütalbumilt “Vääramatu jõud”.

Veebruaris kinnitas laulja MuusikaPlaneedile, et värske kraam on töös ja kevadel saab kindlasti ka kuulda. Seega tõenäoliselt lähiajal, kuna suvi hakkab juba vaikselt uksele koputama. Aga milline on Taukari uus saund? Kas ta jätkab heliplaadi “Vääramatu jõud” kursil või on suudab ta meid millegi teistsugusega üllatada?

2. Kuhu jäi Tanja muusikavideo?

TanjaTanja postitas 1. veebruaril oma Facebooki lehele foto muusikavideo “Kustuta tuled” filmimisest. Selgus, et klipp võeti üles Tallinna vanalinnas asuvas neljatärnihotellis St. Olav, aga… mis sellest saanud on? Avalikkuseni see igaljuhul jõudnud pole.

Viis nädalat tagasi avaldas Tanja koos Birgitiga hoopis dueti “Valge saatan”, mis asetab võimalusele, et “Kustuta tuled” video välja tuleb, suure küsimärgi…

Ott Lepland3. Kas Ott Lepland avaldab homme värske singli?

Aprilli lõpus soovis üks MuusikaPlaneedi lugeja saada teada, millal kuuleb Ott Leplandi järgmist singlit. Edastasime küsimuse Otile ja saime vastuseks, et tema järgmine singel (mis vastamise ajal olnud plaanide kohaselt on täiesti uus laul, mitte enam albumilt “Siinpoolne”) tuleb välja maikuus. Homme, 17. mail on Oti sünnipäev – ehk kuuleb sel puhul uut lugu? Kui mitte homme, siis igaljuhul väga varsti.

Hannaliisa Uusma4. Millal toimub HU? tagasitulek?

Paar aastat tagasi ülipopulaarne olnud ansambel HU? (kindlasti mäletate veel raadiohitte “Absoluutselt”, “Depressiivsed Eesti väikelinnad”, “Elupõletaja”, “Made In China” jne) teeb suure näosusega peagi tagasituleku.

Kollektiivi bassimängija ja lugude kirjutaja Leslie Da Bass kinnitas märtsis MuusikaPlaneedile, et nad on käimas stuudiovahet ja oodata on uut singlit. Kas me ootame seda suure põnevusega? Absoluutselt!

Lenna ja Ines5. Millal ilmuvad Lenna ja Inese uued plaadid?

Me teame, et loominguga ei saa ega tasu kiirustada, aga vahel tundub ootamine jube pikana. Eesti säravad naistähed Lenna ja Ines teatasid juba üsna ammu, et on uut materjali salvestamas ning nad lootsid sel kevadel oma kauaoodatud albumid välja anda. Viimasel ajal pole aga nende tegemistest midagi kuulda olnud. Loodame, et see on vaikus enne tormi!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.