KONSTANTIN TSÕBULEVSKI JA RAUL OJAMAA JUHITUD LEVSKI AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “PEHME HUUL”

Levski

Bändi esimene singel “Pehme huul” on helge ja loeb avatuks kevad-suvise festivaliootuse hooaja. Pala saadab Kalle Veesaare ja Kati Treimanniga koostöös valminud, temaatiline ja teel olemist sümboliseeriv visuaal. Looga kaasas käib ka graafika ning kujundus jääb kandma läbivat joont bändi loomingu juures, moodustades Levski muusika toeks visuaalse kollektsiooni.

Levski helirajad kulgevad rokis ja indie-muusikas ning ammutavad gruuvi 80ndatele omasest funk’ist. See on eelkõige meeleolumuusika, mille õhulised ja õrnad meloodiad vahelduvad suurte endasse haaravate teemadega. Kutsub tantsule, kuid mõnel teisel hetkel viib mõtted sügavasse ruumi.

“Pehme huul” on soe ja mõnus nagu päikese poolt ülekuumenenud sõrmede vahelt läbi jooksev liiv. Kas see on armastuslugu? Jah, kui “see armastus nüüd täide läe’b”. Lugu lubab loota, luksust hetkes olla ja tärkavast õnnest rõõmu tunda, päriselt.

Levski muusikaline materjal on Tsõbulevski loomingus ja stuudios küpsenud kaua. “Pehme huul” sai alguse kaks aastat tagasi. Edaspidi on oodata veel vanemat, kuid loomulikult ka pidevalt juurde tekkivat materjali. Bändi koosseis – Arno Tamm, Martin Kuut, Kallervo Karu, koos eestvedajate Tsõbulevski ja Ojamaaga – sai paika loksutatud eelmisel aastal, kui Levski astus üles Intsikurmu Muusikafestivalil. Hiljuti soojendas Levski Erki Pärnoja plaadiesitlustuuri ning esines Tallinn Music Weekil.

Levskit on võimalik peagi laval näha ja kuulata 21. mail toimuval MAI koguperefestivalil Lõuna-Eestis ja Schilling festivalil 2. juulil.

Kollektiivi debüütsingel “Pehme huul” on saadaval enamikes digikanalites nagu YouTube, Spotify, Deezer ja iTunes.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.