SELLE KEVADE KÕIGE ÄGEDAM VIDEODISKO TOIMUB NÄDALAVAHETUSEL!

Singer Vinger

Laupäeval, kui Stockholmis voolumõõtjad aeglustuvad, kiirtoidukettide järjekorrad haihtuvad ning Mart Normet kohvreid pakkima hakkab, kütab Tallinna kesklinna kuumaks Singer Vinger.

Hiljuti oma kolmandat kümmet tähistanud bänd on andnud jah-sõna ning astub üles linna keskele rajatud klubis Butterfly. See on parim õhtu peale Eurovisiooni lauludejada kuulata lugusid, mis kõik on tuttavad, kaasakiskuvad ja meeletu energiaga. Aino on ainus! Enne ja pärast Singer Vingerit videodisko. Klubi seina on hõivanud ekraan, mille videotega sünkroonis tantsida on imelihtne. Muusikavalik seinast seina, baarist baari. Tänast, eilset, kodumaist ja välismaist.

DJ/ VJ Fade.

Uksed avatakse kell 23.00; Club Butterfly asub aadressil Estonia pst.1, Tammsaare pargi kõrval.

Singer Vinger on eesti proge rocki sugemetega punk rock-bänd. Lugude sõnum on enamasti läbi huumori esitatud iroonia. Bändi juht on Hardi Volmer. Singer Vinger tegutseb alates 1986. aastast, selle eelkäijad olid Pära Trust ja Turist. Ansambli eripäraks võib pidada vokalist Hardi Volmerit, kes esitab lugusid alati maha lugedes.

Ürituse Facebooki event.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.