CURLY STRINGS VALITI EUROOPA PARIMAKS BLUEGRASSBÄNDIKS

Curly Strings

5.-7. maini toimus Hollandis Euroopa suurim bluegrassfestival EWOB (European World of Bluegrass), kus Curly Strings sai suurima tunnustuse osaliseks.

EWOB (European World Of Bluegrass) festival on Euroopa bluegrassi iga-aastane suursündmus, kus kogunevad muusikud, muusikaarmastajad, ajakirjanikud ja kultuurielu edendajad. Festivali programmi valitakse 33 Euroopa ansamblit, kolme päeva jooksul valivad publik, muusikud ja žürii välja selle ansambli, kes teiste hulgas eriti välja paistab ning nende arvates tunnustust väärib. Auhinna kategooriaid oli kolm: publiku lemmik, Liz Meyeri eripreemia innovaatilise lähenemise eest ning Euroopa Bluegrassi auhind, mille valivad žürii ja festivalil osalevad muusikud.

Curly Strings tuli, nägi ja võitis kolmest auhinnast kaks: Liz Meyeri eripreemia ning peavõit – Euroopa Bluegrassi auhind.

Žürii tõi ansambli juures välja nende maitsekat kombinatsiooni modernsest bluegrassist ja oma maa traditsioonidest võrsuvast originaalmuusikast. “Nende meeliköitev muusikatunnetus ning instrumentide ja lauluhäälte valdamine loovad värvika helipildi, mis rikastab Euroopa bluegrassmuusika repertuaari ja laiendab selle spektrit.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.