ELEKTROONILISE POPI JA ROKI GRUPP FLANK AVALDAS SINGLI PEATSELT ILMUVALT ESIKALBUMILT

Flank

Elektroonilise popi ja roki grupp Flank avaldas oma peatselt ilmuvalt esikalbumilt kolmanda singli “Unfold the Skyline”. Bändi laulja Tõnn Tobreluts peab uut singlit ülejäänud plaadimaterjalist selgelt eristuvaks, kuna loos on lisaks Flank’ile omasele meloodiamõtlemisele flirditud oluliselt rohkem karge tantsumuusika paremikuga.

Album on kättesaadav alates 12. maist nii digitaalsetes kanalites (Spotify, Deezer, iTunes, Bandcamp), kui ka CD-plaadina ning kannab ansambliga sama nime “Flank”. Ametlikud plaadiesitluskontserdid toimuvad 12.05 Tartus Athena keskuses ning 20.05 Tallinnas Von Krahlis, kus koos Flank’iga saab laval näha Daniel Levi, Sander Mölderit & Avoid Dave’i.

Plaadi tegemist alustati juba 2012. aastal, kui bändi esimene lugu pääses ka Eesti Laul 2013 finaali. Albumit oli võimalik ette tellida endale ka Hooandja keskkonnas, kus toetuse eest kingiti tänutäheks ekslusiivse puidust ümbrisega plaadid, 12. mail ilmuv plaat on aga traditsioonilise ümbrisega.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.