KES ESINEVAD TALLINNA RAEKOJA PLATSIL TOIMUVAL TELIA EMADEPÄEVA KONTSERDIL?

BirgitJärgmisel pühapäeval, 8. mail kell 14 toimub Tallinna Raekoja platsil tasuta Telia emadepäeva kontsert. Üritusel astuvad üles Birgit, Liisi Koikson, Liis Lemsalu, Getter Jaani, Daniel Levi, Ott Lepland, Mart Müürisepp, Sepo Seemann, Kristel Aaslaid ning Kristjan Kasearu, kes esitavad koos ETV laululastega vanu häid lastelaule uues kuues.

Laulud saab koju kaasa võtta tuliuuel plaadil nimega “Sinust ongi mu laul”. Iga ostetud plaadiga toetad Eesti Lasterikaste Perede Liitu 1 euroga. Lisaks esinevad keelpilli-ansambel Võlukeeled ja ETV Lasteekraani laululapsed.

Päeva juhib Anu Välba. Kontserti näitab samal õhtul ka ETV (kell 18:45).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.