UUS EESTI TANTSULUGU: MARCUS PEAK FEAT. ANGEELIA M. “HIGHER ABOVE”

"Higher Above"Ilmus uus suvine elektrooniline tantsulugu “Higher Above”.

Lugu on vabama käiguga elektrooniline tantsumuusika, kuhu on laenatud sugemeid erinevatest housemuusika stiilidest. Muusika on loonud Marcus Peak ning pärlina ehib laulu Angeelia M. pisut unistav vokaal, kes on loole kirjutanud ka sõnad. Lugu on saanud positiivset vastukaja paljudelt Eesti tegev DJ-delt ning produtsentidelt.

Marcus Peak on elektroonilise muusika produtsent, kes senini Eesti publikule tuttav põhiliselt Maarja “Lumevärvi” ja I Wear* Experimenti “Patience” remixide loojana. Angeelia Maasik on noor Eesti laulukirjutaja ja laulja, kes enamasti viljeleb indie-electro-pop ja akustilist muusikat.

Pealkiri: Higher Above
Esitajad: Marcus Peak feat. Angeelia M.
Muusika: Margus Piik
Sõnad ja vokaal: Angeelia Maasik
Master: Hugo Martin Maasikas

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.