EESTI LAULU FINALISTID JÜRI POOTSMANN JA MICK PEDAJA ANNAVAD ÜHISE KONTSERDI

Jüri Pootsmann ja Mick Pedaja

Aasta meesartisti ja Eestit Eurovisioonile esindama suunduva Jüri Pootsmanni kõrval võtab 29. mai pühapäevasel laval koha sisse Eesti Laulul kriitikute soosiva tähelepanu ja publiku tugeva poolehoiu pälvinud Mick Pedaja.

Mick ja Jüri tunnevad teineteist juba ammu, olles mõlemad pärit Raplamaalt. Ühiskontserdi mõte on seega artistidele südamelähedane otsus ning lubab viia nemad koos publikuga hingestatud ja mitmekülgsele muusikalisele rännakule. Esitusele tulevad kahes osas mõlema artisti originaallood, suurkontserdile omast rõhku pannakse produktsioonilahendustele ja spetsiaalselt loodavatele lavakontseptsioonidele, kaasatakse visuaal- ja valguskunstnikke ning seotakse kahe artisti muusika vaid sel õhtul tekkivaks atmosfääriks.

“Meil Mickuga on, ma arvan, üsna sarnased väärtushinnangud laval olles. Mina lähen lauldes väga “sisse” ja Micku puhul on see eriti võimas, kuidas ta laval enda muusikasse kaob ja kuulajad kaasa võtab. Sellest saab minu ja mu bändi jaoks seni suurim kontsert rahvaarvu ja produktsiooni mõõtmetes, tuleb võimas õhtu,” kirjeldas Jüri ühise kontserdi ootusi.

Mick Pedaja on Raplast pärit laulja ja helilooja, kes on võtnud eesmärgiks tuua kuulajate kõrvadesse soojust ja rahu. Selleks ammutab ta inspiratsiooni loodusest ja inimestest, kes teda motiveerivad. Valminud loomingut iseloomustavad orgaanilisus, hõljuv kõlapilt ja kosmilised helimustrid. 2014. aasta novembris andis muusik välja enda esimese sooloplaadi nimega “Ärgake”.

“Oleme küll ammused tuttavad, kuid ei ole kunagi juhtunud kokku lavalaudadel. Pigem ikka legendaarses Rapla kultuurimaja kohvikus,” kommenteeris Mick ühte põhjustest, miks Jüriga koos kontsert anda. “Tegelikult on Jüri üks suurepärane inimene ja väga hea laulja ning saab olema päris põnev, kuidas meie erinevad stiilid ühises ruumis vähemalt selleks õhtuks hoopis teise värvi saavad,” rääkis ta.

Kontsert toimub 29. mail Kultuurikatlas, uksed avatakse kell 19.00, üritus stardib 20.00.

1 vastus

  1. 17. mai 2016 @ 18:13

    […] ei saa ta aga kaua, sest 29. mail esineb Jüri koos Mick Pedajaga Tallinna Kultuurikatlas ning juunis saame juba kuulda tema uut singlit, mille produtsendiks on taas Sten […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: