LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID VÄLJA OMA TEISE PLAADI ESIMESE PALA NING MÄNGIVAD LAUPÄEVAL KOOS ZETODEGA PEALINNAS HOOGSA KONTSERDI

Lõõtsavägilased

Sellel kevadel hakkasid Lõõtsavägilased salvestama juba oma teist plaati. Kuna eelmisest plaadist on möödas pea terve aasta siis on poistel näpud nobedamaks muutunud ning lood on hakanud veel paremini kõlama. Just sellepärast otsustasidki nad stuudiosse minna ja lood salve mängida. Uus plaat ilmub juunikuus.

Singel “Edimise numre miis” (Esimese numbri mees) jutustab loo sellest, kuidas mehed võetakse ära vene kroonusse. Tegemist oleks nagu kurva sündmusega aga olemuselt on lugu siiski hoogne ja särtsakas nagu Lõõtsavägilastele omane. Laul pärineb etendusest “Kosjasõit”, mille autoriks on August Kitzberg ja viisi autoriks Juhan Simm.

“See “Edimese numbre miis” tõmbab alati meie esinemistel peo käima. Tantsitakse, lauldakse ja ollakse rõõmsad”, sõnab ansambli Lõõtsavägilased frontman Andres Eelmaa.

Nii singel “Edimese numre miis” kui ka teised plaadile tulevad lood ning vanemad lood tulevad esitlusele 16. aprillil, kui Lõõtsavägilased esinevad koos Zetodega Tallinnas, Sinilinnus. Kontserdi piletid on eelmüügis Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.