IIRIS ESITLEB 23. APRILLIL VON KRAHLIS UUT LÜHIALBUMIT “HOPE”

Iiris

Iiris andis märtsi lõpus välja oma kolmanda ametliku plaadi – lühialbumi pealkirjaga “Hope”. Esitluskontsert toimub 23. aprillil Von Krahlis.

Iiris Vesik on kolm viimast aastat elanud ja õppinud Londonis ning seal sündis ka tema nelja looga lühialbum “Hope”.

Uus muusika on saadaval digitaalsetes keskkondades nagu Spotify, Deezer ja iTunes ning eksklusiivselt vinüülplaadil ka Eesti plaadipoodides. Pärast mitmeaastast pausi annab Iiris Eestis taas kontserdi – 23. aprillil esineb ta Von Krahlis Tallinnas.

EP “Hope” on saanud kiita nii kodumaistelt kriitikutelt kui ka rahvusvaheliselt pressilt. Kaspar Viilup kirjutas ERR-i kultuuriportaalis, et Iiris on enda muusikaga kuulaja ees uuel plaadil alasti ning ei varja endast midagi. Tema vokaal heliseb vaikselt ja püüab kuulaja lõksu. Aga need on mõnusad ahelad, kus oleks hea meelega edaspidigi.

Mainekas Briti blogi The Line Of Best Fit on kirjeldanud Iirise uut loomingut kui “unikaalset ja põnevat väljavaadet tulevikuks”. Muusikaajakiri Clash kirjutas, et “Hope” on ebamaine popmuusika ning The 405 lisas, et “me jätkuvalt räägime Iirise uuest EP-st, sest see on lihtsalt väga hea.” Plaadi nimilugu jõudis ka Inglismaa Spotify playlisti “The New Pop Revolution”.

Iirise enda sõnul on “Hope” väga isiklik. “Ma tahtsin kirjutada midagi väga ausat ja väljendada end võimalikult ausalt. Kuulasin EP kirjutamise ajal palju Kendrick Lamari “good kid, m.A.A.d city” albumit. Minu jaoks oli oluline ka see, et saaksin võimalikult palju ise ära teha – näiteks vinüülikujunduse lõikasin ja kleepisin ise kokku.” Lisaks tegi Iiris albumi nimiloole ise video, selle esitlus toimus ajakirja i-D veebis.

23. aprillil astub Iiris Von Krahlis esmaskordselt üles oma Londonis kokku pandud bändiga ning päev varem, 22. aprillil antakse kontsert Helsingis.

Piletid Tallinna kontserdile on nüüd saadaval Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.