VIDEO: EIXD & EMMI KÕIV “PEALKIRJATA DOKUMENT”

EIXD

Noor Aruküla räppar EIXD sai koos Emmi Kõivuga valmis muusikavideo loole “Pealkirjata dokument”.

Klipp koosneb EIXD sõnul pea 60% väärtuses ainult tohutul kiirusel mööda libisevatest fotodest.

Kommentaar laulule, mis leidub ka hiljuti ilmunud albumil “Melomaniakk”: “Jättes kõrvale kogu saavutuspüüdluste virrvarri ning oskuste arendusvalud, jääb lõppkokkuvõttes ükskõik millise kunsti loomisel pinnale siiski rõõm selle üle, kuidas isegi suudad midagi vapustavat luua ja teisigi sama tegema innustada. Püüamegi teemat oma viltuse nurga alt käesolevas loos lahata, ilma pealkirjata, ilma piirideta, läbi kõige, mis ümberringi kätte satub ning patta lendab.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.