STAARISAATE KASVANDIK KATRIN RUUSE ÜLLITAS LOO “SÕDA”

Katrin Ruuse "Sõda"

Täna, 30. märtsil ilmus Katrin Ruuse uus singel “Sõda”. Loo viisi ja sõnade autoriks on Katrin ise ning pala produtseeris Siim Sillamägi. Laulule filmiti video Patarei vanglas, klipi autoriks on Rauno Oolberg.

Lugu räägib purunevast armastusest, valusatest, kuid värsketest tunnetest veel enne seda, kui inimesed on lõplikult valmis oma teed lahutama. “Vahel lihtsalt tead, et mis ootab ees, aga võitled ikkagi selle vastu ja tahad kõike parandada. Suhete puhul on mõnikord parim parandus need lõpetada. Minu jaoks on lugude kirjutamine nagu teraapia, saan kõik oma tunded ja emotsioonid välja elada ning neid jagada ka teistega. Lugu “Sõda” sündis umbes poolteist aastat tagasi, olen juba ammu tahtnud seda lugu avaldada, kahjuks või õnneks ei ole ma varem saanud seda teha, kuid tunnen, et nüüd on õige aeg, haavad on paranenud ja alles on jäänud vaid üks viis, mis mulle neid vahel meenutab,” kommenteeris Katrin Ruuse.

Katrin Ruuse võib ära tunda telesaate “Eesti otsib superstaari” 2012. aasta finalistina, kus ta pälvis kümnenda koha. Katrin on teinud koostööd Ardi Kaljuveega, kellega on ta välja andnud 2 lugu: “Tell Me” ning “Jahitav” ja Anterro Ahoneniga, kellega koostöös valmis enne jõule lugu “Kiirga soojust”. Viimasega on aprillis oodata ka uut lugu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.