KOSMIKUD TAASESITLEVAD KÜMME AASTAT TAGASI ILMUNUD ALBUMIT “PULMAD JA MATUSED”

Kosmikud

Kosmikud taasesitlevad 2006. aastal ilmunud albumit “„Pulmad ja matused”“. Kontserdid toimuvad Järvakandis, Tartus, Põlvas, Pärnus ja Tallinnas.

Kosmikute kolmas stuudioplaat “„Pulmad ja matused”“ on siiani bändi edukaim album, sisaldades hitte “„Jeerum”“, „”Viimane etapp”“, „”Üliintelligentne”“, “„Iga reklaamtahvli taga”“ ning „”Pulmad ja matused”“. Plaati esitleti kümme aastat tagasi läbi raskuste, kuna laulja Hainz oli vigastanud Achilleuse kõõlust ning tuur tuli läbida ratastoolis. Vigastusterohkest spordist loobumine annab sedapuhku lootust minna liikvele täisjõududega.

Kosmikud esitavad juubeliplaati täies mahus, sealhulgas tuleb esmaettekandele lugu „”Lilled“”, mis pole kontsertidel seni kõlanud. Lisaks pakuvad Kosmikud muidugi ka oma live-lugude paremikku teistelt plaatidelt ja lisaks sellele liitub Tartus, Pärnus ja Tallinnas Kosmikutega Üllar Jörberg, kellega bänd salvestas hiljuti lood “„Jeesus Kristus”“ ja “„Reisin“”. Tallinnas astub lavale ka DND.

“10 aastat „Pulmi ja matuseid”:

07.04. Baikonur, Järvakandi
08.04. Genialistide klubi, Tartu (+ Üllar Jörberg)
09.04. Ööklubi Kino, Põlva
15.04. Klubi Tempel, Pärnu (+ Üllar Jörberg)
16.04. Rock Cafe, Tallinn (+ Üllar Jörberg, DND)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.