ARTJOM SAVITSKI ESITLEB UUT TUJU TÕSTVAT MUUSIKAVIDEOT

artjom8

Artjom Savitskil on koostöös produktsioonifirmaga Vita Pictura valminud oma viimase singli “Vajuta gaasi veel” visuaalne versioon ehk muusikavideo, millele on lisaks ilusale sõnaseadele ja kaasahaaravale meloodiale lisandunud ka mootorimürin ja suur kamp ilusaid noori trikitavaid inimesi.

Videos pakub kõrvadele ja silmadele uudsust nii Artjomi ja tema bändi muusikaline tegutsemine kui ka taustategevus, mis oma ekstreemsuses võib mõneks hetkeks vapustava singli meeltesse jõudmist isegi pidurdada.

Artjomi enda sõnul on loosse kätketud positiivne emotsioon, mille märksõnadeks on suvi, vesi ja tüdruksõber ehk siis lugu sündis ühel tema imelisel suvel. “Sõnum “Vajuta gaasi veel” on nagu sõnumi “Valin ise oma tee” jätk, mis ütleb, et peaks leidma oma suuna, mitte pidurdama ja seiskuma, vaid liikuma edasi, kuni tulevad positiivses võtmes tulemused,” räägib artist ja video selle sõnumi ka edasi annab, jättes loo lõppedes tunde, et tahaks aina gaasi juurde vajutada ning ka küsimuse: “Kuhu jäi kihutav Artjom?”

Igal juhul Artjom Savitski uus video on kohal. Ta loodab, et muusikadetsibelle valla päästes lasete te singli oma südamesse ja saadate edetabelitesse ning vajutate ka ise gaasipedaali põhja.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.