VAATA MARIA STUARTI MUSAKLIPPI LOOLE “IBUPROFEEN”

mariastuart5

Maria Stuarti singel “Ibuprofeen” on saanud video, mille autoriteks Kerli Adov ja Ott Rõngas. Näitlejana teeb kaasa Fredy Jr Sprenk.

“Valuvaigisti on midagi, mis tuimestab selle osa meist, mida valime mitte kogeda, mitte läbi elada. Kui otsid põnevust ja elamusi ise seest tuim olles, rebid ennast ainult lõhki. Meie sisemine tundeelu ja välimine maailm on ühendatud. Lülitades endast midagi jõuga välja, lükkame edasi vaid seda, mis meieni ühel või teisel moel lõpuks alati kohale jõuab. Video jutustabki meile loo, mis juhtub, kui valida mitte tunda, olla seest tuim, kuid samas igatseda kirge, mida elu pakub ja püüda seda endast välja meelitada mis iganes moel,” kommenteeris Ott Rõngas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.