RASKEMUUSIKA KOLLEKTIIV CATNAP ESITLEB DEBÜÜTALBUMIT

catnap1

Raskemuusika kollektiiv Catnap esitleb 5. märtsil Tallinnas rokiklubis Tapper oma esimest stuudioalbumit “Joker”. Catnap’i soojendab ansambel Luxemburg.

Catnap (Björn Norralt – vokaal, kitarr; Brain Norralt – trummid, taustavokaal; Lennart Pihl – basskitarr; Silver Vrait – kitarr; Toomas Jõgioja – kitarr, taustavokaal) on tegutsenud aastast 2008 ning plaadi “Joker” näol on tegemist debüütalbumiga. Kontseptsioonialbumi sisu räägib saatuse irooniast ja viskab pilgu inimloomusesse. Vahelduva eduga on kuulda kõrgeid vokaale, rasket raidumist ja taevalikke soolosid. Peale plaadimaterjali tuuakse kontserdil kuuldavale nii lugusid, mis albumile ei jõudnud, kui ka uut materjali.

“Meie muusika on Eesti metal-scenes üpris ainulaadne oma meloodilise ülesehituse poolest ning pakub tänu sellele tihti huvi ka neile, kes muidu raskemat muusikat ei kuulagi. Vanakooli heavy-metali fännidel oleks muidugi lausa patt sellelt kontserdilt puududa!” kommenteeris Catnapi frontman Björn Norralt.

Enne Catnap’i avab oma muusikalaeka Eesti ainuke Indie Americana bänd Luxemburg, kelle särtsakad live’id võidavad alati endale fänne juurde. Luxemburgi muusika puudutab meid igaüht erineva nurga alt ja seda on tihti peetud väga filmilikuks ja teatraalseks. Bändis on nii muusika, filmi, kunsti kui ka teatri inimesed, kes segavad oma põnevad varjundid muusikasse.

Kuid muusika pole kõik mida pakutakse! Näiteks on esikal ainulaadne võimalus soetada füüsiline album 10 euro eest ja näha lähedalt esemeid, mida kasutati albumi nimiloo “Joker” video tegemiseks. Kohal on valik nukufilmi jaoks kasutatud lava taieseid ja nende loojad vastavad rõõmuga huviliste küsimustele.

Plaadiesitlus toimub klubis Tapper (Pärnu mnt 158G) kuupäeval 05.03.2016. Uksed avatakse kell 20:00. Pileti hind on 7 eurot, flaieriga 5 eurot ja Facebook-i üritusest osavõtjatele samuti 5 eurot. Ürituse kohta leiab rohkem infot siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.