LAURI PIHLAP AVALDAS UUE SINGLI “I AIN’T SELLIN'”

iaintsellin

Laulja ning laulukirjutaja värske singel pärineb tema möödunud kevadel ilmunud teiselt albumilt “LP”.

Pala pealkiri kinnitab, et “ta ei müü”. Millest aga käib jutt?

“Laulu refräänis ütlen, et ma ei müü oma hinge,” seletab muusik. “Selle laulu tekst sündis elus huvitaval perioodil, juba mõned head aastad tagasi. Ütleme nii, et mõistsin äkki, et maailm on (minu jaoks) palju keerulisem paik, kui oleksin võinud arvata. Tekkis palju küsimusi. Mida uskuda? Keda usaldada? Miks on asjad nõnda nagu nad on? Kas ja kuidas ma selle kõigega hakkama saan?”

Lauri sõnul on tema albumil nii mõnigi lugu filosoofiline ja elu üle mõtisklev. Sama võib öelda ka uue singli kohta.

“Sõnumi kodeerib iga kuulaja alati isemoodi lahti,” on artist veendunud, kuid lisab, et sõnum on tema enda jaoks selge. “Point on. Power samuti. Päris sellise soundiga lugu pole minu repertuaaris ka varem olnud. Agressiivsem kui kunagi varem. Nii et, mul on hea meel esitleda midagi uut. Kahte ühesugust laulu minu singlite diskograafiast ei leia,” võtab Lauri asja kokku.

“I Ain’t Sellin'” on Lauri Pihlapi kirjutatud ning produtseeritud koos Semy Morguniga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.