IKEVALD RANNAPI LUGU VALITI INGLISMAA LAULUVÕISTLUSE FINAALI

ikevald2

Ikevald Rannapi kirjutatud lugu “Genius” valiti Inglismaa laulukirjutamisvõistluse finaali.

Võistluse võitja selgub 3. märtsil BBC Radio Lancashire saates. Võidulugu kantakse ette maineka koorivõistluse Last Choir Singing finaalis 17. juunil King George’s Hall-is Blackburnis.

Kõik eestlased saavad kaasa aidata loo võidule, hääletades tema laulu “Genius” poolt veebis.

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap lugu “Genius” kanti ette BBC Radio Lancashire John Gillmore saates tuntud inglise laulja Duncan Heatheri ja kitarristi Jordan Drinkwateri poolt. Intervjuu toimus Eesti Vabariigi iseseisvuspäeval ja rääkis, kuidas eestlased läbi laulva revolutsiooni end kunagi vabaks laulsid ning mõistavad tänu sellele ehk enamgi muusika ja laulu suurt mõju.

“Läbi selle laulu soovin edastada positiivset energiat kogu maailmale, mis seda hetkel väga vajab. Eriti oluline on see laste jaoks, kes loo võidu puhul seda laulaksid, sest lapsed on meie tulevik ning mõjutavad suuresti seda, kuhu meie maailm liigub,” ütles muusik.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes on viimase kaheksa aasta jooksul esinenud nii Eestis kui ka välismaal erinevate bändide solistina. 2015. aasta lõpus andis ta välja oma esimese sooloplaadi “LiveLoveLaugh”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.