ILMUS KERLI SINGEL “FERAL HEARTS”

feralhearts2

Lauljatar Kerli Kõivu kauaoodatud singel “Feral Hearts” on nüüd SoundCloudis kuulatav.

Kerli on öelnud Õhtulehele: “Lugu on sellest, et tuleb pöörduda tagasi oma metsiku loomuse ja instinkti juurde. Me teeme elus väga palju otsuseid, sest mõtleme, mis oleks tark otsus. Aga tegelikult ütleb su keha kohe ära, mis on õige. Mu sõnum ongi, et tuleb usaldada oma instinkti – seda looma, hunti, kes peab vahel ka üksi jooksma, sest tema kõhutunne ütleb teisiti, kui teistel.”

Loo video jõuab publikuni järgmisel esmaspäeval, 22. veebruaril. See tutvustab erinevaid Eesti mütoloogilisi karaktereid ja nende värvikaid pesitsuspaiku ning on valminud koostöös Eesti parimate kunstnikega.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.