FOLK ON TAGASI! PUHKVIIULDAJAD PABERITS JA TIRMASTE AVALDASID VIDEO LOOLE “AADU VALTS”

pajati

Unikaalne koosseis Eesti pärimusmuusikamaastikul, Paberits & Tirmaste, tegid Viljandi Vibes sessioonide raames video loole “Aadu valts”. Kaks flöödimängijat on pillid kuulsasse Kondase keskusesse viinud, et anda oma loomingule visuaalne hingamine.

Kuigi tüdrukud on flöödimängijad, siis duo ise kutsub end puhkviiuldajateks, sest nende repertuaari moodustavad suures osas traditsioonilised eesti viiulipalad. “Flööt on uus viiul!”, kinnitas Katariina Tirmaste. “Eks me oleme parajad pärimusnohikud. Tunneme rõõmu sellest, kuidas vanad viiulilood flöödi interpretatsioonis uue värvi omandavad, samas kui viiulipärane mängutunnetus säilib.”

Viljandi Vibes on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia tudengite loodud akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Paberits & Tirmaste on juba nende viies avaldatud video ning ka edaspidi on tulemas videosid nii värsketele koosseisudele kui ka paljude lemmikuteks saanud artistidele. Viljandi Vibesi tegemisi saab jälgida Facebookis ja kodulehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.