NÄDALA PÄRAST ILMUB KERLI UUS SINGEL “FERAL HEARTS”

feralhearts

Kerli uue albumi esimene singel “Feral Hearts” (“Metsikud südamed”) ilmub üheaegselt USAs ja Euroopas 19. veebruaril. Oma loomingus ja elus täiesti uue lehekülje pööranud artist pöördub nii hingeliselt, muusikaliselt kui visuaalselt tagasi kodumaale.

“Feral Hearts” on filmitud tervenisti Eesti metsades, rabades ja rahvusparkides. Singli video tutvustab erinevaid Eesti mütoloogilisi karaktereid ja nende värvikaid pesitsuspaiku ning on valminud koostöös Eesti parimate kunstnikega.

“Olles veetnud poole oma elust erinevates maailma nurkades ja töötades meelelahutusäri valgemates ja varjulisemates soppides, olen leidnud tagasitee lihtsuse, ürgsuse ja päris asjade juurde,” iseloomustab Kerli oma uut suunda. “Üks nendest päris asjadest on minu kodumaa Eesti, mille müstilist väge ammutades ning äärmiselt askeetlikku metsaelu elades lõin eelmise aasta jooksul oma senise kunstnikutee kõige ausamad muusika ja visuaalid,” lisas Kerli.

“On suur au tunnetada selle ebamaise koha juuri ja vereliini ning olen meeletult põnevil et saan sellest inspireeritud loomingut lõpuks maailmaga jagada,” rõõmustab artist.

Tervenisti kodumaast inspireeritud Kerli kolmas kauamängiv ilmub täismahus septembris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.