LAULJATAR APSALON AVALDAS ELEKTROONILISE SINGLI: IGA EBAÕNNESTUMINE TEEB MEID TUGEVAMAKS

apsalon1

Esinejanime Apsalon taga on Eesti lauljatar Jana Abzalon, kelle uus lugu “Your Heart Has Broken Wings” sündis koostöös Daniel Reinaruga, kes kirjutas muusika ja loo produtseeris. Sõnade autor on Jana Abzalon.

Tegutsedes vabakutselise muusikuna on Jana Abzalon veendunud, et lauljal lasub vastutus tunnete ja mõtete vahendajana ning loodava muusika ülesanne on kutsuda kuulajaid kaasa mõtlema. Igapäevaselt tegeleb Jana õpingutega ning muusika kirjutamisega. Teda ennast mõjutavad artistid on Kimbra, Jessie Ware, Tigram, Merje Kägu, Jose Gonzales jne.

Lugu räägib elu katsumustest ja sellest, et iga ebaõnnestumine teeb meid tugevamaks, isegi siis kui meil on raske edasi liikuda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.