“EESTI LAULU” POOLFINALIST I WEAR* EXPERIMENT AVALDAS VIDEO AKUSTILISELE VERSIOONILE VÕISTLUSLOOST “PATIENCE”

I Wear* ExperimentI Wear* Experiment, kes astub “Eesti Laulul” üles teises poolfinaalis, andis välja video akustilisele versioonile loost “Patience”.

“Kui aasta alguses kokku saime, et luua ja salvestada “Patience” akustilisena, siis ei osanud me arvata, et see võiks loole anda nii hea uue dimensiooni ja lähenemisnurga. Pärast esinemist “Terevisioonis” saime väga palju positiivset tagasisidet ning mõistsime, et peame selle versiooni jäädvustama ka visuaalselt – vastavalt I Wear* Experimendi standarditele,” kommenteerib bändi liige Hando Jaksi.

Visuaali ja kõla eest vastutavad Martin Randalu, Meelis Lusmägi, Kaspar Brandt, Bert Prikenfeld. Lisaks bändile näeb ja kuuleb videos veel keelpillisektsiooni, kuhu kuuluvad Johanna Mängel, Ann Mäekivi ja Marianne Leibur.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.