OTT LEPLAND OTSIB FRANK SINATRA FENOMENI PÕHJUST

Frank & Ott

Lavastaja-koreograaf Dmitri Harchenko otsib koos laulja Ott Leplandi, Siim Aimla bändi, tantsijate ja valguskunstnikuga seda, milles peitub Frank Sinatra fenomen.

29. jaanuari kontsertetendus sarjast “Ikoonid” uurib, kas ühe 20. sajandi popmuusika ikooni jätkuva populaarsuse põhjus on 11 Grammyt, 150 miljonit müüdud heliplaati, filmi-Oscarid ja teisalt skandaalid nii kuritegeliku allmaailma kui ka kaunite naistega. Mis oli Frank Sinatras sellist, mis erutab inimesi jätkuvalt – olenemata rahvusest ja ajast?

Sinatra ja Oti fotodes on hämmastav sarnasus – naeratus, pilk. Mõlema artisti looming kõnetab eriti õrnema soo esindajaid, esimene oli naiste lemmik 20. sajandi Ameerikas, teine jätkuvalt 21. sajandi Eestis.

Publik saab ise kurioosse avastuse üle otsustada reedesel kontserdil, kus Frank Sinatra legendaarset isikut avatakse tema muusika ja sellele loodud koreograafia abil. Kontsert toimub Mustpeade maja Valges saalis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.