MUUSIK JA RAADIO 2 SAATEJUHT MERIMELL ANDIS VÄLJA EP

"Workout EP"

Merimell Sokk, kes on tuntud Raadio 2 saate “Machine Nation” saatejuhina ning ka tehnomuusikuna, andis Suurbritannia plaadifirma Unknown to the Unknown alt välja EP “Workout”.

“Workout EP” koondab endasse neli lugu, millest kaks on Merimelli enda lood ning ülejäänud remixid. Plaadi andis välja plaadifirma Unknown to the Unknown, mis avaldab suuresti just underground tantsumuusikat. Praegusel hetkel on EP ilmunud vinüülil, kuid enda Facebooki lehel lubab Merimell, et õige pea on oodata ka digitaalset versiooni.

Merimelli võib kuulda 29. jaanuaril klubis Pai, kus ta esineb koos Harmless Funi, Nora von B ning Lauri Villauga. Samuti kuuleb teda neljapäeviti kell 21, kui Raadio 2 eetris on tema saade “Machine Nation”.

Kuula üht lugu “Workout EP”-lt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.