PUNKLEGEND J.M.K.E. TÄHISTAB LAUPÄEVAL 30. SÜNNIPÄEVA

J.M.K.E. live

Laupäeval tähistab Tallinnas Rock Cafes kolmanda aastakümne täitumist korraliku peoga legendaarne punkbänd J.M.K.E.

“30 aastat on see nael siin püsti olnud, midagi see tähendab ja ilmselt mitte head.” Bändi karismaatilise liidri Villu Tamme arvates on nii pikk tegutsemine tänase päevani teatavas mõttes arusaamatus, aga J.M.K.E. värvikas ajalugu kõneleb teist keelt. Terve rida plaate täis Eesti punk-kultuurile hümnidena kõlavaid lugusid ja arvestatav tuntus piiri taga on reaalsus.

Õhtumaa viimaseid tunde aitavad juubilaril mööda saata kauaaegne sõprusbänd Psychoterror, endiste bändikaaslaste taasloodud projekt Hot Kommunist, juba tuntust rebiv Tartu hardcore-punk kollektiiv SS Robot ja ajalooline Soome hardcore-punk legend Rattus, mille kiiluveest on tõusnud bände Rytmihäiriöst Sepulturani.

Lisaks hetkekoosseisule astuvad juubilariga koos lavale J.M.K.E. endised liikmed alates aastast 1986.

Uksed juubelipeole avatakse kell 19.00.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.