TARVO VALM AVALDAS VAL TVOARI NIME ALT UUE SINGLI “THE BEST OF YOU”

valtvoar2

Tanel Padar & The Suni ridades kitarri mängiv muusik Tarvo Valm ei istu Eesti menukaima rokkbändi esinemiste vahepeal sugugi mitte niisama, vaid nokitseb oma arvukate teiste muusikaliste projektide kallal, millest uusim kannab nime Val Tvoar.

Reede õhtul oma esimese kontserdi klubis Woodstock/Rockstars andnud bänd avaldas värske singli “The Best Of You”. Lugu pärineb hilissügisel ilmunud digi-EPlt “Into The Unknown”.

Kaua ei ole vaja ka enam uut muusikat oodata, sest loomingust pulbitsev Tarvo Valm lubab juba 2016. aastal uut kaheosalist albumit, mis kannab nime “In The Light You Believe” ja “… But In The Darkness You Dwell”. Esimene osa ilmub juba märtsis.

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav. Val Tvoari live-koosseisus teevad kaasa lisaks Tarvo Valmile muusikud Joel Berg (basskitarr), Silver Suu (kitarr) ning Maik Grüner (trummid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.