MUUSIKAELAMUS ÄÄREMAADELT

Silja

Jutud, et tasemel muusikat tehakse vaid pealinnas, on linnalegend. Saaremaa kadakate vahel resideeruv laulja ja helilooja Silja on maha saanud kõrvu paitava autoriplaadiga “There’s No Lies”, millelt nii mõnigi lugu juba Eestimaa raadiotes ka kõlapinda on leidnud. Koos Lõuna-Eesti vahvamate moosekantidega võtab ta ette ka selle tutvustasime kõigile Maarjamaa melomaanidele.

Plaadiesitlustega tehakse ots lahti neljapäeval, 14. jaanuaril Tallinnas, Von Krahlis algusega kell 20. Huvilised saavad ahjusooja muusikaketta ka koha peal soetada ning kaugemate osariikide helivõluritega kallistada, selfitada ja või niisama lava ees kaasa hõljuda.

Lisaks plaadimaterjalile tuleb esitusele materjal plaatidelt, millest pole tegijail endil veel aimugi. Tulge kohale ja nautige kodumaist muusikat, mis on segu popist, folgist ja piirideta armastusest muusika vastu!

Lavalt vaatavad teile vastu Myrakas klahvpillidel, Kristo Joosep trummide taga, Jan Viileberg kitarridel, Toomas Pihlau basskitarril ja Silja Vipre kitarril.

Kes Tallinnasse mingil põhjusel ei jõua tulla, saab oma viga parandada tulles Pärnus kontserdile Estonia SPA Restorani Noot 21. jaanuaril algusega kell 19:00 või Kuressaares Lounge Muusas 6 veebruaril kell 20:00. Teiste kontserdite info leiate siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.