EESTI MUUSIKAAUHINDADE GALA ESINEJATE RIDA TÄIENEB: LAVALE ASTUVAD KA TRAD.ATTACK! JA LESLIE DA BASS

Trad.Attack!“Eesti Muusikaauhinnad 2016” suurgala esinejate rida täienes Trad.Attack!-i ja Leslie Da Bass’i showdega. Võimsas esinejate reas on lisaks mainitutele ka Tanel Padar & The Sun, Cartoon ja Elina Born. Suurimad tunnustused eesti muusikutele jagatakse kätte 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas, millest teeb otseülekande TV3. Õhtut juhivad Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu.

Jalmar Vabarna iseloomustab möödunud muusikaaastat kui hullumeelset. “Andsin 195 kontserti, neist tervelt 70 väljaspool Eestit ning enim Trad.Attack!-iga,” ütles Jalmar Vabarna. “Eesti Muusikaauhindade galal esinemisest võin öelda, et seda iseloomustab reivilik lähenemine,” poetas muusik.

Leslie Da Bass ütles, et proovib muusikaauhindade lavale tuua uusi ja huvitavaid külgi, kuid jääda oma teele truuks. “Eelmine aasta oli mõnusalt kiire – vajutasin purki oma viienda kauamängiva, tegime veidi uusi lugusi HU?-ga, mida varsti ka kuulda saab,” iseloomustas muusik. “Muudes eluvaldkondades jõudsin maalida, kirjutada ja võtta ka naise lõpuks ära,” lisas Leslie Da Bass.

Suurejooneline auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Piletid on müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.