“EESTI LAULUL” OSALEV GO AWAY BIRD ANDIS INTERVJUU RAADIOLE UUNO

goawaybird1

“Eesti Laulul” osalev kollektiiv Go Away Bird andis täna hommikul intervjuu raadiole Uuno.

Go Away Birdi moodustab rahvusvaheline seltskond: lauljatar Hanna Parman on eestlane, kitarrist ja taustalaulja Stanislav Bulganin venelane (pärit Moskvast) ning klahvpille mängiv Dirk Lloyd ameeriklane (Oregoni osariigist). Lisaks on trummidel Madis Aesma ning ansamblisse kuuluvad ka kaks taustalauljatari.

Bänd ei ole vaid “Eesti Laulu” jaoks kokku pandud. “Mina ja Stas oleme teinud muusikat juba üle aasta ja Dirk on ka meiega vahepeal stuudios istunud. See, et me “Eesti Laulule” saime, on lihtsalt väga rõõmus uudis meie jaoks. Saame nüüd ka rahvale näidata, mida me oleme lindistanud ja teinud,” rääkis Hanna raadiole Uuno.

“Sally” on nende esimene välja antud lugu, kuid “sahtlis” ja salvestatud veel omajagu materjali.

Elupõletajast Sallyst rääkiva loo kohta jutustas Hanna, et Stanislav saatis talle e-maili et tal on väga kreisid sõnad kirjutatud ja mis ta arvab, kas neist saab asja. Hanna luges neid sõnu ja talle tundusid need kohe “hullult loogilised”, kuna need räägivad ühest tüdrukust, keda ta tunneb. Loo viisi tegid nad juba Stanislaviga koos ja see sündis “lihtsalt ja mõnusalt”.

Kui ansambli liikmetelt küsiti nende enda Eurovisiooni lauluvõistluse või Eesti eelvooru lemmikute kohta, siis Dirk teatas, et talle meeldis väga Malcolm Lincolni “Siren”. Hanna nimetas Vanilla Ninja laulu “Club Kung Fu”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.